Εκτιμήσεις Πελατών

«Αγόρασα τη μηχανή μου αρχικά για μεράκι, διασκέδαση και κατόπιν ως εργαλείο. Εδώ και καιρό όμως, οι συνθήκες άλλαξαν και τις προτεραιότητές μου τελείως. Αυτό που δεν άλλαξε ποτέ από όταν γνώρισα το συνεργείο του κου Καραγεώργου, ήταν ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και οι χαμηλότερες δυνατές τιμές του. Μπορώ πάντα να έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και έχει αποδειχθεί πολλές φορές μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ όλους.»

Παπακωστόπουλος Γιάννης, Ιδιοκτήτης HONDA Varadero XLV 1000

Καλησπέρα σε όλους σας! Είμαι κάτοχος ενος Honda CBF 600 S του 2004. Την μοτοσυκλέτα αυτη την είχα αγοράσει απο γνωστό Dealer του δικτύου, είναι η 3η μηχανή που αγοράζω απο την Honda και πραγματικά δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα οσον αφορα την αξιοπιστία της. Το σημαντικότερο όμως όταν αγοράζει κάποιος μια μοτοσυκλέτα οπως όλοι ξέρουμε, είναι το πόσο καλά θα την συντηρήσουμε για να διατηρηθεί οσο το δυνατόν σαν καινούρια και φυσικά για να είμαστε κι εμεις οι ιδιοι ασφαλείς. Σ’αυτο το κομμάτι πάσχουμε πάρα πολύ στην Ελλάδα. Παιδιά το 1ο και βασικότερο είναι να υπάρχει εμπιστοσύυνη μεταξύ του μηχανικού και του αναβάτη, κακά τα ψέμματα. Ξέρω άτομα τα οποία έχουν πουλήσει τις μηχανές τους γι’αυτο τον λόγο. Προσωπικά έκανα για αρκετά χρόνια σέρβις στο συνεργείο του γνωστού αυτου dealer (δεν θελω να αναφέρω όνομα για ευνόητους λόγους) που προανέφερα με αποτέλεσμα να μείνω πλήρως απογοητευμένος. Όταν άρχισα να διαπιστώνω οτι σοβαρά τμήματα της μοτοσυκλέτας, αναλώσιμα κυρίως, είχαν αντικατασταθεί με Β η και Γ διαλογής ιμιτασιόν ανταλλακτικά και μάλιστα να μην επιτρέπει στον πελάτη να παρευρίσκεται εκει την ωρα του σέρβις, προφανώς για τις γνωστές λαμογιές που ήθελαν να κάνουν μόνοι και ανενόχλητοι, κουφάθηκα εντελώς. Ο Χρήστος Καραγεώργος απο την 1η στιγμή που πήγα στο συνεργείο του, επέδειξε επαγγελματισμό, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, συνέπεια και φυσικά μεγάλη βαρύτητα στον τομέα ελέγχου και ασφάλειας κατι που λείπει απο πολλά άλλα συνεργεία,που φεύγει κανείς υποτίθεται έτοιμος και τσεκαρισμένος και δεν ξέρει αν θα ξαναγυρίσει ή πως θα ξαναγυρίσει πίσω σε αυτά για τους καθιερωμένους ελέγχους. Για να μην μακρυγορώ, γι’αυτους που δεν τον έχετε επισκεφθεί, μια δοκιμή θα σας πείσει. Δεν εχω να πω κατι άλλο θα σας καλύψει απόλυτα ο ίδιος. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε, σας ευχομαι πολλές και καλές βόλτες με ασφάλεια και υπευθυνότητα πάνω απ’ολα.

Αθανάσιος Καραγιάννης

Γεια και χαρά σε όλους. Είμαι κάτοχος ενος Ηornet 600. Πιστεύω οτι όσο σημαντικό είναι η σωστή επιλογή της μοτοσυκλέτας που μας ταιριάζει, εξίσου σημαντικό είναι και ο κατάλληλος μηχανικός που θα την συντηρεί. Γνωρίζοντας τον Χρήστο Καραγεώργο απο το 2002, για το πρώτο μου service σε ενα XT 600, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος απο τις υπηρεσίες του και τις φιλικές τιμές. Σοβαρός, υπεύθυνος, άρτια καταρτισμένος σου παρέχει αρκετές πληροφορίες για την μοτοσυκλέτα σου και την ασφάλεια σου πανω σε αυτή. Άριστη ποιότητα service, εμπιστοσύνη, καλές τιμές απαραίτητα πράγματα σε περιόδους κρίσης. Καλή συνέχεια

Δημήτρης Γιάννος

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ. ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ, ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑΚΑΚΙΑ? ΟΚ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΑΛΥΣΙΔΑ, ΣΦΙΓΓΕΙ ΒΙΔΕΣ, ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΜΑΝΕΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΤΡΑ.

ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ. ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ CBR 1000F (93), ΚΡΙΚΕΛΛΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ YAMAHA V-MAX ΚΑΙ ΕΝΟΣ HONDA ASTREA GRAND.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ SERVICE ΕΙΝΑΙ
ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΚΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΜΟΥ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΣΑ ΤΗΝ HONDA ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ!
ΠΛΕΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ SERVICE ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΣΙΑΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ